Glavene karakteristike Uridan sustava su da je sama instalacija 30% jeftinija u odnosu na konvencionalnu instalaciju (nije potrebna dovodna instalacija vode, te skupe elektronike za regulaciju ispiranja), 100% sustav funkcionira bez potrošnje vode, 100% bez neugodnih mirisa, 0% kemikalija. Sustav spada u kategoriju zelenih proizvoda koji se svrstavaju u red samoodrživog razvoja, koji potiču politiku zaštite i smanjenja utjecaja na okoliš i prirodu.

Uštede na potrošnji vode su značajne. Prosječna ušteda vode po pisoaru varira između 5.-15.000 lit.vode zavisno o opterećenju istih.

Uridan pisoari jednostavni su za održavanje s obzirom da se izbjegavaju začepljenja sifona (kod Uridana ih nema), popravci IC elektronike ispiranja, kao i troškovi vode.Za one koji se pitaju kako izbjeći neugodne mirise s obzirom da nema ispiranja, istih nema, a jedino što je potrebno jest dnevno održavanje. Sve funkcionira uz pomoć inovativne patentirane tehnologije. Centralni dio urinala je dio koji predstavlja svojevrstan zatvarač mirisa koji djeluju zajedno s uriLOCK-om. To je specijalna tekućina koja je lakša od samog urina, te na prinicipu brane spriječava prodor neugodnih mirisa u prostor, biološki je razgradiva i nije štetna za okoliš, a kako je lakša od samog urina, jednostavno ga ispire u kanalizaciju. U ponudi je nekoliko modela Uridana za različite tipove sanitarnih prostora, a isti se mogu napraviti i prema specifičnim zahtjevima pojedinog objekta.

Za ugradnju preporučamo vam ugradnju novog modela Master, koji je u bijeloj, crnoj ili sivoj boji. Materijal fiberglas.

Proizvodi