SANITEH je centar kompetitivnosti sanitarne tehnike i opreme, opreme hotelskih soba i kupaonica

Dražen Kirin, direktor

Saniteh predstavlja ishodišno mjesto za high-tech sanitarnu tehniku i opremu svakog javnog sanitarnog prostora urbanog modernog dizajna kao i visoko kvalitetnu opremu hotelskih soba i kupaonica.

Od osnutka tvrtke 2007. godine fokusirani smo na visokovrijedna rješenja sanitarne tehnike i opreme koja investitorima garantiraju minimalne operativne troškove eksploatacije uz velike uštede, najvišu učinkovitost i poštivanje visokih higijenskih standarda. Zbog toga prepoznati smo od strane renomiranih investitora u cijeloj Adria regiji koji su nam najbolja potvrda naše kompetitivnosti.

Ulazite li u sanitarni prostor benzinske postaje, trgovačkog centra, fitness centra, ugostiteljskog objekta, zračne luke, škola i fakulteta, zdravstvenih ustanova, hotela, bazena, termi …  pronaći ćete naša rješenja koja će Vas nadahnuti svojom visokom tehnološkom inovativnošću, modernim urbanim dizajnom te će Vam osigurati uslugu visoke higijene.

Nalazite li se u sobama i kupaonicama hotela naša kupaonska sušila za kosu kvalitetno i učinkovito suše Vašu kosu, kupaonska galanterija učinit će boravak u kupaonici profinjenim doživljajem, naš mini bar će Vam osigurati idealno rashlađeno piće, sef će osigurati Vaše vrijedne stvar, poslužit ćete se kavom i čajem iz seta dobrodošlice, oslobodit ćete se Vaše prtljage postavom na nosač prtljage, u restoranu hotela poslužit će Vam vaše omiljeno vino iz rashladne vitrine za vino …

Naš visokomotivirani prodajni tim pruža usluge investitorima, hotelijerima, trgovcima, ​​vodoinstalaterima, inženjerima i arhitektima stručnim projektnim savjetima. Dostava tehničke dokumentacije, kataloga i uzoraka naša je uobičajena prodajna potpora. Izložbeni salon opremljen je širokim izborom najnovijih uređajima u funkciji.

Kroz sve ove godine poslovanja stvorili smo prepoznatljiv brend SANITEH koji je izgrađen kroz entuzijazam i trud ljudi koji rade i uživaju u svom poslu.