Novosti

Valera sušilo za kosu Swiss Nano4Ever

Za one koji zahtijevaju najveću učinkovitost i izdržljivost od sušila za kosu, a cijene jednostavnost korištenja i upravljivost, Valera je sve profesionalne značajke zapakirala u fini, kompaktni format.

Swiss Nano4ever suši do 50% brže* sa svojim digitalnim motorom bez četkica i tehnologijom Smart Airflow, dok je iznimno tih i lagan.

Osim toga, švicarski Nano4ever opremljen je Valerinim novim eQ-AIR kontrolerom, inteligentnim dijagnostičkim sustavom koji kontinuirano prati optimalno funkcioniranje alata. Zahvaljujući plavom trepćućem LED svjetlu, korisnik uvijek može vidjeti radi li sve glatko. Ako treperi crveno, privremena prepreka protoku zraka uzrokuje pad performansi. U tom slučaju preporuča se očistiti rešetku za ulaz zraka i ne držati sušilo za kosu preblizu kosi. Na taj način isključena je kontaminacija i nepravilna uporaba, a osigurano je dugotrajno i savršeno funkcioniranje sušila za kosu.

Ali ima još sjajnih pogodnosti koje ovo novo sušilo za kosu može ponuditi. Sa SANIFY Sanitizing sustavom osigurava sigurniji i zdraviji ambijent dok se suši kosa. Ispitivanja neovisnih laboratorija potvrdila su da SANIFY sustav, koji se temelji na uravnoteženoj interakciji temperature, posebne ionizacije i snage strujanja zraka, postiže značajne antibakterijske rezultate koji poboljšavaju zrak.

Ostale tehničke karakteristike: 2200 W, snažni generator iona za glatku sjajniju kosu bez kovrčanja, gumb za hladni zrak za popravljanje stila, super-flex kabel od 3 metra s ROTOCORD elementom za sprječavanje zapetljavanja u kabelu, 2 super tanke profesionalne mlaznice uključujući TOUCH ME, patentiranu cool mlaznicu za oblikovanje, nastavak za difuzor za veliki volumen i sjajne, prirodno oblikovane kovrče i valove.

*U usporedbi sa sušilima za kosu s DC motorom, 25% brže od sušila za kosu s AC motorom.