Rensair Q01B pročišćivač zraka bolničke tehnologije.

Potreba za čistim zrakom nikad nije bila očiglednija i zbog toga je Saniteh ponosan što na hrvatskom tržištu može predstaviti globalno vodeći pročišćivač zraka.

RENSAIR pročišćivač zraka bolničke razine djelovanja razvio je vodeći danski proizvođač kako bi zadovoljio stroge zahtjeve kvalitete zraka.

RENSAIR pročistači koriste se na 5 kontinenata u učionicama, medicinskim ustanovama, uredima, ugostiteljstvu, teretanama, sportskim klubovima, salonima i bilo kojem drugom prostoru gdje se okupljaju ljudi.

Ono što RENSAIR čini superiornim je njegovo patentirano rješenje HEPA filtra i UVC lampe. Ne samo da HEPA13 filtracijski sustav hvata viruse i patogene iz zraka, nego i UVC lampa zatim uništava patogene u nekoliko sekundi.

HEPA filter i UVC lampa predviđena je za čak 9000 sati rada. U tipičnom školskom okruženju, kroz 40 tjedana godišnje, 10 sati dnevno, 5 dana u tjednu = radi se o četiri i pol godine prije nego što je potrebna zamjena filtera i lampe. Održavanje i rukovanje filtrom i lampom su sigurni za svakoga.

RENSAIR Q01B može obraditi do 560 kubičnih metara po satu, što ga čini isplativim, jer može obavljati posao više konkurentskih jedinica.

Za više informacija o ovom vodećem svjetskom pročistaču zraka kontaktirajte Saniteh, hrvatskog distributera tvrtke RENSAIR.

Prikazuje se jedan rezultat

Rensair Q01B pročišćivač zraka

2.046,84  (15.422,00 kn)
Pročišćivač zraka
1 EUR = 7,53450 HRK Dodaj u košaricu