Aparati za vodu branda Elkay i Aquaporin

Kvaliteta – Ne možete postati najveći svjetski proizvođač aparata za vodu stvarajući proizvode ispod standarda. Kvaliteta je oduvijek bila ključna riječ ove robne marke, a očigledna je u svim beskontaktnim rashladnim uređajima za vodu, fontanama i punionicama za boce. Svi proizvodi EZH20 Elkay dolaze s 5-godišnjim jamstvom za dijelove.

Sigurnost – Sigurnost je također od najveće važnosti. Zato je 2017. Elkay dobio odobrenje WRAS-a (Savjetodavna shema za propise o vodi) za cijeli asortiman Elkay EZH20 LZS8WSLK stanica za punjenje boca i fontana za piće.

Inovacija – Elkay uvijek traži načine za poboljšanje kvalitete i funkcionalnosti svojih proizvoda. Zato su njihove stanice za punjenje boca među prvima dobile odobrenje ADA (Americans with Disabilities Act). Također je bila jedna od prvih tvrtki za rashlađivanje vode koja je stvorila dozatore s beskontaktnom aktivacijom.

Održivost – tvrtka koja prednjači u proizvodnji održivih aparata za vodu. Većina Elkay fontana za piće dizajnirana je za smanjenje količine otpadne vode. Njihova potrošnja energije je minimalna, čak i za rashladne jedinice. Značajan postotak asortimana odobren je i prema BREEAM-u (Metoda procjene utjecaja na okoliš istraživačke ustanove) i na popisu GreenSpec™. Uključujući seriju stanica za punjenje boca Elkay EZH20, koja se proizvodi od 75% recikliranih materijala.

Povjerenje – Naposljetku, ali ne manje važno, Elkay je postao jedan od svjetskih proizvođača s najvećim povjerenjem. Aparati za vodu tvrtke usvojili su širok raspon sektora, od vodećih tijela i vijeća za vodu, do obrazovnih ustanova i poduzeća.

Prikazuje se svih 4 rezultata

Aquaporin A2O Pure pročišćivač vode

795,00 
Pročišćivač vode za kućnu uporabu
Molimo kontaktirati nas za provjeru dostupnosti prije kupnje!

Elkay EZH2O Liv Pro uzidna stanica za punjenje boca (LBWD2C00)

Stanica za punjenje boca za uzdinu montažu sa filtracijom vode

Elkay zidno-montažna stanica za punjenje boca (LZWSSMJO)

Stanica za punjenje boca za zidnu montažu sa filtracijom vode